Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Nieuwe hoofdredacteur Vogue Nederland 12-06-2019
Rinke Tjepkema volgt Karin Swerink op als hoofdredacteur bij Vogue Nederland, uitgegeven door Hearst Netherlands. Tjepkema werkte eerder als adjunct-hoofdredacteur voor het modetijdschrift.
Lees verder »
Meubel+ en Parketblad naar Sanders Media 22-05-2019
De vakbladen Meubel+ en Parketblad zijn overgenomen door Sanders Media uit Weert. Deze titels werden tot dan uitgegeven door de crossmediale uitgeverij Vakbladen.com.
Lees verder »
Nieuwe hoofdredacteur Kek Mama 07-05-2019
Helene van Santen wordt de nieuwe hoofdredacteur van Kek Mama.
Lees verder »
Nieuwe uitgeverij bundelt jongerentijdschriften 05-04-2019
De Jonge Lezer koopt het magazine Penny van Holco Publications en Meiden magazine, Stoer en Goal! van ZPRESS Young. De nieuwe uitgeverij neemt alle medewerkers van deze titels over.
Lees verder »
Nieuwe uitgeverij voor de kappersbranche 15-02-2019
Coiffure Media Group heeft alle activiteiten in de kappersbranche overgenomen van Vakbladen.com. Coiffure Media Group richt zich met haar online en offline kanalen op de professionele kappersbranche.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)