Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Vakbladen.com neemt vakblad Automatie | PMA overMediaconcern Vakbladen.com heeft het vakblad en digitaal platform Automatie | PMA overgenomen.


Automatie | PMA is een industrieel automatiseringsvakblad voor ­proces-, productie- en machineautomatisering, informatisering en instrumentatie in Nederland en België. Automatie | PMA verschijnt als magazine, digitaal en als app.

 

De huidige hoofdredacteur van Automatie | PMA, Willem van der Bijl, die het tijdschrift en platform ruim tien jaar samen met uitgever Jaco Otto van APR Media Groep succesvol leidde, vertrekt per 1 oktober. De ervaren techniek en automatisering journalist Janet Kooren wordt de nieuwe hoofdredacteur. Zij is vanaf 2015 al als eindredacteur aan Automatie | PMA verbonden. Willem van der Bijl, rondt nog de komende nummers af, waaronder de grote special voor de WoTS-beurs (World of Technology & Science) van het FHI. Willem blijft daarna als adviseur en columnist bij Automatie betrokken.

Vakbladen.com directeur Rik Stuivenberg: “Automatie | PMA is een prachtige titel, bestaande uit een mooi tijdschrift en een bloeiende online community, binnen een interessant domein in de wereld van techniek en industriële automatisering. Samen met de vorige maand overgenomen ICT-titels van FenceWorks (AppWorks, Business & IT, DatacenterWorks, CloudWorks en Infosecurity Magazine) –en het al eerder overgenomen Vision&Robotics – heeft Vakbladen.com nu een sterk cluster voor industriële automatisering, waarbij Automatie | PMA de brug vormt tussen deze platforms en onze puur technische titels, zoals TW.”

Automatie | PMA is hiermee onderdeel geworden van een grote uitgeeffamilie met meer dan veertig titels, variërend van Retail, Proces- en Labtechnologie, Techniek, Food tot en met Offshore, Beauty & Haar. Met Automatie | PMA versterkt Vakbladen.com zijn positie in de domeinen techniek en industriële automatisering.
 
Automatie | PMA richt zich ruwweg op twee domeinen. Het Automatie gedeelte staat voor industriële automatisering en instrumentatie in brede zin en is bedoeld voor technici, engineers en operators die in de praktijk met instrumentatie en procesautomatisering te maken hebben. Maar ook voor management- en directieleden en onafhankelijke vakspecialisten. PMA, Productie en Machine Automatisering, richt zich op technici, engineers, operators, specialisten en management in de productiebedrijven, machinebouw, fabrieksautomatisering en OEM-markt.

Vakbladen.com is actief in de sectoren Maritiem, Techniek, Chemie & Life Sciences, Hout, Textieldruk, Pompshops, Wonen, Communicatie, Financiële Dienstverlening, Food, Proces Industrie, Agrarisch, Fotografie & Media, Kappers, Beauty en sinds 2017 ook in de Industriële Automatisering. Zie ook: www.vakbladen.com

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus