Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Overname activiteiten BDUvakmedia 20-09-2022
Het grootste deel van de activiteiten van BDUvakmedia wordt overgenomen door een consortium bestaande uit Coiffure Media, Sanders Media Groep en Persmanager.
Lees verder »
Alida Dijk nieuwe hoofdredacteur Vorsten 06-09-2022
Alida Dijk is benoemd tot hoofdredacteur van het royalty-magazine Vorsten. Daarmee volgt zij Justine Marcella op, die onlangs haar vertrek aankondigde na een periode van tien jaar.
Lees verder »
Justine Marcella vertrekt bij Vorsten 17-08-2022
Hoofdredacteur Justine Marcella (51) vertrekt bij royalty-magazine Vorsten. Dat meldt uitgever New Skool Media vandaag. Een opvolger wordt later bekend gemaakt.
Lees verder »
Alea start vakblad voor industriële automatisering 29-06-2022
Alea Publishers start met een nieuw vakplatform voor industriële automatisering, AutomationNL.
Lees verder »
Eisma Media Groep neemt Uitgeverij Jongbloed over 17-05-2022
De Eisma Media Groep heeft Uitgeverij Jongbloed overgenomen van Royal Jongbloed. In het Nederlands taalgebied heeft Uitgeverij Jongbloed van oudsher een vooraanstaande positie in de markt voor christelijke publicaties.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)