Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Nieuwe uitgeverij voor de kappersbranche 15-02-2019
Coiffure Media Group heeft alle activiteiten in de kappersbranche overgenomen van Vakbladen.com. Coiffure Media Group richt zich met haar online en offline kanalen op de professionele kappersbranche.
Lees verder »
Willie Thijssen stopt bij Weekblad voor Deurne 15-02-2019
Willie Thijssen treedt terug als hoofdredacteur van de weekbladen van uitgeverij Das Publishers. Hij vervulde deze functie sinds september 2013.
Lees verder »
Vakbladen.com verkoopt titels aan Virtùmedia 07-12-2018
Magazines zijn 'stand alone'- titels
Lees verder »
Uitgeverij Eisma koopt Houtwereld 22-11-2018
Het marktleidende branchevakblad Houtwereld, met zijn aanverwante uitgaven en activiteiten, wordt per 1 januari 2019 door Eisma Media Groep overgenomen van uitgeverij Vakbladen.com.
Lees verder »
Nieuwe hoofdredacteur Friesch Dagblad 20-11-2018
Ria Kraa is benoemd tot hoofdredacteur van het Friesch Dagblad. Kraa was al samen met Jitske Leidelmeijer interim-hoofdredacteur, sinds het vertrek van Hildebrand Bijleveld begin dit jaar.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)