Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Sylvia Cools nieuwe hoofdredacteur de Stentor 28-09-2021
Sylvia Cools wordt de nieuwe hoofdredacteur van de Stentor. Cools is op dit moment adjunct-hoofdredacteur van het regionale dagblad.
Lees verder »
Virtùmedia lanceert BIKE explorer 04-06-2021
Virtùmedia, uitgever van special interest tijdschriften en websites, breidt haar outdoor-portfolio uit met BIKE explorer, magazine voor de avontuurlijke fietser.
Lees verder »
De Faam wordt verkocht aan Trainews Media 12-05-2021
DPG Media verkoopt de huis-aan-huiskrant De Faam aan Trainews Media uit Yerseke. De nieuwe uitgever zal de krant integreren in drie nieuwe huis-aan-huismerken: De Middelburger, De Vlissinger en De Veerenaer.
Lees verder »
Nieuwe hoofdredacteur De Gelderlander 03-05-2021
Dagblad De Gelderlander heeft een nieuwe hoofdredacteur. Joris Gerritsen (44) volgt met onmiddellijke ingang Peter Jansen op.
Lees verder »
Van Heuven nieuwe hoofdredacteur MT/Sprout 07-04-2021
Donovan van Heuven is benoemd tot nieuwe hoofdredacteur van MT/Sprout, het zakelijk platform dat vorig jaar uit een fusie van Management Team en Sprout ontstond.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)