Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Van der Kaa stopt als hoofdredacteur van BN DeStem 28-08-2019
Hille van der Kaa stopt na ruim vier jaar als hoofdredacteur van BN DeStem. Ze blijft wel actief­­ voor moederbedrijf De Persgroep. André Trompers blijft voorlopig aan als waarnemend hoofdredacteur.
Lees verder »
Theo van Vugt verlaat Cobouw 09-07-2019
Hoofdredacteur Theo van Vugt verlaat Cobouw op 1 september en gaat naar het verzekeringsplatform am.
Lees verder »
Pieter Klok hoofdredacteur Volkskrant 27-06-2019
Pieter Klok (47) wordt de nieuwe hoofdredacteur van de Volkskrant. Hij volgt per 1 september Philippe Remarque op, die directeur journalistiek wordt bij de DPG Media, de eigenaar van onder meer de Volkskrant.
Lees verder »
Nieuwe hoofdredacteur Vogue Nederland 12-06-2019
Rinke Tjepkema volgt Karin Swerink op als hoofdredacteur bij Vogue Nederland, uitgegeven door Hearst Netherlands. Tjepkema werkte eerder als adjunct-hoofdredacteur voor het modetijdschrift.
Lees verder »
Meubel+ en Parketblad naar Sanders Media 22-05-2019
De vakbladen Meubel+ en Parketblad zijn overgenomen door Sanders Media uit Weert. Deze titels werden tot dan uitgegeven door de crossmediale uitgeverij Vakbladen.com.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)