Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Vakbladen.com neemt vakblad Automatie | PMA over 27-06-2018
Mediaconcern Vakbladen.com heeft het vakblad en digitaal platform Automatie | PMA overgenomen.
Lees verder »
Valkenburg adjunct-hoofdredacteur Luchtvaartnieuws 19-06-2018
Jannigje Valkenburg is deze week gestart als adjunct-hoofdredacteur van het Luchtvaartnieuws Magazine. Valkenburg gaat er voor zorgen dat het magazine zich verder ontwikkelt op de Nederlandse en Belgische markt zowel in print als digitaal magazine.
Lees verder »
Fox nieuwe hoofdredacteur vtwonen 12-06-2018
Nicolette Fox, nu adjunct hoofdredacteur bij Libelle, start per 1 september als hoofdredacteur van vtwonen. Zij volgt hiermee Carlein Kieboom die Sanoma verlaat en zich wil oriënteren op een volgende stap in haar carrière.
Lees verder »
Vakbladen.com breidt portfolio uit 28-05-2018
Vakbladen.com heeft de uitgave van de ICT-titels van FenceWorks overgenomen. Deze titels zijn ‘AppWorks’, ‘DatacenterWorks’, ‘CloudWorks’ en ‘Infosecurity Magazine’. De advertentieverkoop voor alle titels van Vakbladen.com wordt uitgevoerd door Archer Media B.V.
Lees verder »
LOFonderscheiding voor Vakinformatie 16-05-2018
Heb jij het beste product of de beste dienst voor professionals of wetenschappers gelanceerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je voordracht in voor 10 september en verdien de onderscheiding die wordt beloond met € 10.000,-!
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)