Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Motorblad MOTOR Magazine stopt 13-06-2017
Voor het oudste motorblad van het land valt het doek. Na 104 jaar is editie zes van MOTOR magazine het laatste nummer dat verschijnt.
Lees verder »
Van Gelder hoofdredacteur Kidsweek en 7Days 12-05-2017
Henrike van Gelder wordt hoofdredacteur van Kidsweek & 7Days. Ze wordt verantwoordelijk voor alle journalistiek-redactionele content van Young & Connected, de uitgeverij achter beide jeugdtitels. Ze stapt over van Sanoma Uitgevers.
Lees verder »
Nieuw boekentijdschrift Livre Magazine 05-05-2017
Op 9 juni verschijnt een nieuw tijdschrift voor de boekenliefhebber: Livre Magazine. Het tijdschrift richt zich breed op lezers en leesclubs.
Lees verder »
Johan Groeneveld nieuwe hoofdredacteur ANP 07-04-2017
Johan Groeneveld (57) is de nieuwe hoofdredacteur van het ANP. Hij volgt Marcel van Lingen op, die sinds vorige week samen met Martijn Bennis de nieuwe directie van het ANP vormt.
Lees verder »
Hoofdredacteur Dagblad van het Noorden stopt 31-03-2017
Pieter Sijpersma treedt per 1 september terug uit zijn functie als hoofdredacteur van Dagblad van het Noorden. Na dertien jaar is het beter voor de krant dat er een nieuwe man of vrouw aan het roer komt, vindt hij.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
Nieuwsbrief
 
(advertentie)