Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Roularta Media Group neemt New Skool Media over 22-12-2021
Roularta Media Group neemt New Skool Media over. New Skool Media is de op één na grootste magazine-uitgever van Nederland, met 21 mediamerken zoals EW, BeleggersBelangen, Delicious, Kijk en Fiets.
Lees verder »
Pieter Klein nieuwe hoofdredacteur Nieuwsuur 06-12-2021
Pieter Klein, onderzoeksjournalist van RTL Nieuws, wordt de nieuwe hoofdredacteur van Nieuwsuur. Hij volgt Joost Oranje op, die begin volgend jaar aan de slag gaat als coördinator onderzoeksjournalistiek bij Nieuwsuur en NOS Nieuws.
Lees verder »
Yeliz Çiçek hoofdredacteur nieuwe Vogue Nederland 16-11-2021
Yeliz Çiçek is benoemd tot de nieuwe hoofdredacteur van Vogue Nederland. Uitgever Bloom Publishing regelde afgelopen oktober met Condé Nast een nieuwe uitgeeflicentie voor het modetijdschrift.
Lees verder »
Sylvia Cools nieuwe hoofdredacteur de Stentor 28-09-2021
Sylvia Cools wordt de nieuwe hoofdredacteur van de Stentor. Cools is op dit moment adjunct-hoofdredacteur van het regionale dagblad.
Lees verder »
Virtùmedia lanceert BIKE explorer 04-06-2021
Virtùmedia, uitgever van special interest tijdschriften en websites, breidt haar outdoor-portfolio uit met BIKE explorer, magazine voor de avontuurlijke fietser.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)