Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Eisma Media Groep neemt Uitgeverij Jongbloed over 17-05-2022
De Eisma Media Groep heeft Uitgeverij Jongbloed overgenomen van Royal Jongbloed. In het Nederlands taalgebied heeft Uitgeverij Jongbloed van oudsher een vooraanstaande positie in de markt voor christelijke publicaties.
Lees verder »
ProMedia neemt Mobility Media over 08-04-2022
ProMedia, uitgever van onder andere Automobiel Management en Automotive Insiders, heeft Mobility Media BV overgenomen van MM Holding.
Lees verder »
Ruesink hoofdredacteur Veronica Superguide 31-03-2022
Christiaan Ruesink is de nieuwe hoofdredacteur van Veronica Superguide. Ruesink (52) neemt het stokje over van Debby Nobel, die begin dit jaar haar vertrek aankondigde.
Lees verder »
Roularta Media Group neemt New Skool Media over 22-12-2021
Roularta Media Group neemt New Skool Media over. New Skool Media is de op één na grootste magazine-uitgever van Nederland, met 21 mediamerken zoals EW, BeleggersBelangen, Delicious, Kijk en Fiets.
Lees verder »
Pieter Klein nieuwe hoofdredacteur Nieuwsuur 06-12-2021
Pieter Klein, onderzoeksjournalist van RTL Nieuws, wordt de nieuwe hoofdredacteur van Nieuwsuur. Hij volgt Joost Oranje op, die begin volgend jaar aan de slag gaat als coördinator onderzoeksjournalistiek bij Nieuwsuur en NOS Nieuws.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)