Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

LOFonderscheiding voor Vakinformatie 16-05-2018
Heb jij het beste product of de beste dienst voor professionals of wetenschappers gelanceerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je voordracht in voor 10 september en verdien de onderscheiding die wordt beloond met € 10.000,-!
Lees verder »
Rens Muller eindredacteur Runner’s World 26-04-2018
Rens Muller wordt de nieuwe coördinerend eindredacteur van Runner’s World.
Lees verder »
Ter Voert weg bij Emerce 23-03-2018
Ronald ter Voert vertrekt bij Emerce, waar hij de afgelopen zeven jaar werkzaam was als hoofdredacteur en chef redactie.
Lees verder »
Jeroen Cnossen uitgever bij Vakbladen.com 21-03-2018
Vakbladen.com heeft Jeroen Cnossen benoemd als uitgever en lid van de directie.
Lees verder »
New Skool Media verkoopt Zeilen 14-03-2018
De Amsterdamse uitgeverij New Skool Media heeft de titel Zeilen verkocht aan Gottmer Uitgevers Groep in Haarlem. De verkoop heeft geen personele gevolgen: alle aan de titel verbonden medewerkers zullen meegaan naar de nieuwe eigenaar.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)