Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Overzicht

 

In de rubriek Titelnieuws informeert de redactie van Handboek Nederlandse Pers u kort en bondig over ontwikkelingen in medialand. Nieuwe titels, titels waarvan de naam veranderd is, titels met een nieuwe vormgeving of belangrijke oplageontwikkeling etc. Heeft u zelf Titelnieuws? Mail de redactie.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Bigtwin Magazine krijgt nieuwe eigenaar 23-05-2023
Motor.nl, heeft alle activiteiten van Motive Media en Interbike Events overgenomen. Tot deze activiteiten behoren Bigtwin magazine en de Bigtwin Bikeshow & Expo, hét magazine en event voor de custombike-, chopper- en zelfbouw-liefhebber.
Lees verder »
Ruud van Os nieuwe hoofdredacteur Rijnmond 17-05-2023
Ruud van Os is de nieuwe hoofdredacteur van de regionale omroep Rijnmond. Van Os (54) is op dit moment plaatsvervangend hoofdredacteur van Rijnmond en stroomt nu, na het doorlopen van de sollicitatieprocedure, intern door naar deze positie. Zijn benoeming gaat per direct in.
Lees verder »
Overname van Stitch at Home en Plot at Home 24-02-2023
Scala Crossmedia is de nieuwe eigenaar van de tijdschriften Stitch at Home en Plot at Home
Lees verder »
Virtùmedia neemt Tijdschrift Genoeg over 13-01-2023
Special Interest uitgeverij Virtùmedia heeft het magazine Genoeg van uitgeverij Genoeg overgenomen.
Lees verder »
Collectief van vakidioten lanceert Iris Academy 19-10-2022
Gepassioneerde professionals uit de marketing-, merken-, media- en communicatiewereld slaan de handen ineen en beginnen een nieuw opleidingsinstituut, Iris Academy.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)