Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Adformatie neemt Tijdschrift voor Marketing overNIMA en Adformatie Groep hebben aangekondigd hun partnership te continueren. De nieuwe samenwerkingsovereenkomst geldt voor tenminste vier jaar. Het merk Tijdschrift voor Marketing komt daarbij voor 100 procent In handen van Adformatie Groep.


Marketeers zullen profiteren van deze overeenkomst, aldus Willem Sijthoff, eigenaar van Adformatie Groep: “Wij zijn verheugd dat we de jarenlange samenwerking tussen NIMA en Adformatie Groep hebben kunnen bestendigen. Deze nieuwe overeenkomst stelt ons in staat om de samenwerking met NIMA verder uit te bouwen, waardoor wij het marketing vak in Nederland nog beter op de kaart kunnen zetten. En met de overname van het Tijdschrift voor Marketing is een belangrijke pijler binnen ons portfolio gevuld.”

 

Eric van Arendonk, interim bestuursvoorzitter NIMA: “Door de nieuwe samenwerkingsovereenkomst zullen we meer voor onze leden kunnen bieden. De hernieuwde samenwerking met de Adformatie Groep biedt hiertoe alle mogelijkheden.”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers