Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Overzicht

 

In de rubriek MediaMakers biedt de hoofdredacteur, of een andere eindverantwoordelijke 'mediamaker', op uitnodiging van Handboek Nederlandse Pers u een korte blik achter de schermen van het medium (blad, website, programma) dat zij maken. U krijgt hiermee snel een beeld van formule en succesfactoren van het betreffende medium. Uit het overzicht kunt u doorklikken op een titel om de bijdrage te lezen.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

BRES 06-10-2015
BRES Magazine – bewustzijn in beweging – is een inspirerend tijdschrift, dat met elk nummer een ander thema uitdiept.
Lees verder »
Veine 10-09-2015
Veine magazine wil een platform zijn waar uitwisseling van allerlei informatie en mogelijkheden voor ouders van lichamelijk gehandicapte kinderen plaatsvindt.
Lees verder »
Vakblad Vroeg 28-05-2015
Vanuit allerlei disciplines verlenen vele duizenden professionals zorg aan jonge kinderen. Een goede zaak, want bij een stoornis in de ontwikkeling of motoriek is adequate hulp en begeleiding op jonge leeftijd van groot belang. Vakblad Vroeg inspireert deze gemêleerde doelgroep met een gevarieerd nieuwsaanbod.
Lees verder »
Miss Natural Lifestyle 26-03-2015
Hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten! Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten voor een leuk en energiek leven!
Lees verder »
BijzonderZwolle 06-11-2014
BijzonderZwolle kent twee pijlers: het magazine BijzonderZwolle en de website BijzonderZwolle.nl. Het magazine wordt gratis verspreid in de Regio Zwolle. Daarnaast wordt het via internet en social media kanalen zoals Twitter en Facebook aangeboden. Wij bieden daarmee een kwalitatief hoogwaardig platform met een groot bereik.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)