Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Overzicht

 

In de rubriek MediaMakers biedt de hoofdredacteur, of een andere eindverantwoordelijke 'mediamaker', op uitnodiging van Handboek Nederlandse Pers u een korte blik achter de schermen van het medium (blad, website, programma) dat zij maken. U krijgt hiermee snel een beeld van formule en succesfactoren van het betreffende medium. Uit het overzicht kunt u doorklikken op een titel om de bijdrage te lezen.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

Oostenrijk Magazine 07-12-2015
Oostenrijk Magazine is hét lifestyleblad over vakantie vieren in Oostenrijk. Niet alleen het traditionele Oostenrijk van wintersport, bergen, Sisi en Schnitzel komt aan bod, maar ook de moderne kanten en de verrassende veelzijdigheid van dit populaire vakantieland. Oostenrijk Magazine verschijnt vijf keer per jaar.
Lees verder »
Poort 20 12-11-2015
Hét lifestyle magazine voor Kampen en omstreken!
Lees verder »
BRES 06-10-2015
BRES Magazine – bewustzijn in beweging – is een inspirerend tijdschrift, dat met elk nummer een ander thema uitdiept.
Lees verder »
Veine 10-09-2015
Veine magazine wil een platform zijn waar uitwisseling van allerlei informatie en mogelijkheden voor ouders van lichamelijk gehandicapte kinderen plaatsvindt.
Lees verder »
Exclusief DICHTBIJ 02-07-2015
Exclusief DICHTBIJ is een lifestyle magazine waarin de consument wordt geïnformeerd over de exclusieve producten en diensten die winkeliers/ondernemers in hun directe omgeving bieden.
Lees verder »
Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
Nieuwsbrief
 
(advertentie)