Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Food Inspiration Magazine

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Shoot My Food
Nieuwe Kazernelaan 2-d41
6711 JC Ede
Postbus 616
6710 BP Ede
www.shootmyfood.com
Food Inspiration Magazine

Oplage: 0


Hoofdredacteurs:
Mw. M. de Reuver
Dhr. H. Steenbergen

Redactie:
info@foodinspiration.nl
0318-493135

Advertentieverkoop:
info@shootmyfood.com
0318-493135


Door: Hans Steenbergen, Hoofdredacteur

Food Inspiration Magazine is het trendinspiratiemagazine van Shoot My Food. Voor en door professionals in Food & Hospitality. Food Inspiration Magazine is uitgeroepen tot winnaar van de LOF Prijs voor Vakinformatie 2011, een bekroning voor de beste business-to-business uitgeefprestatie.


 

Redactionele formule
Food Inspiration is het multimediale inspiratieconcept voor en door professionals in de wereld van Food en Hospitality. Het concept berust op vier pijlers:

  1. driewekelijks digitaal Food Inspiration Magazine
  2. online platform: FoodInspiration.nl
  3. culinair inspiratiecongres: Food Inspiration Days
  4. luxe print bewaar jaaruitgave: het Food Inspiration Jaarboek

 

De redactie legt het accent op trends, marktontwikkelingen, inspiratie, interviews, conceptwatching en journalistieke reportages. Uit het juryrapport van de LOF-prijs: “Beeld, geluid, tekst, muziek: elk communicatiemiddel wordt ingezet om de lezer mee te voeren in de sensatie van voedsel en voedselconcepten of kennis te laten maken met spannende restaurantconcepten of nuttige informatie voor de food professional. Kortom: vakinformatie als een ultieme belevenis.”

USP's

  • Gratis inschrijven
  • Vakinformatie als ultieme belevenis van de zintuigen
  • Optimale leeservaring door combinatie beeld, geluid en tekst
  • Lezer is de baas: interactie, snelnavigatie, muziek en video besturen, gelaagde ‘lees meer’-tekstopbouw, downloads/externe links voor extra info

 

Doelgroep

Food Inspiration richt zich op iedereen die professioneel met eten, drinken en gastvrijheid bezig is. Van ondernemer tot kok, van hulpkracht tot bedrijfsleider, van marketeer tot student. Daarnaast verwelkomen we alle foodies - liefhebbers met een bovengemiddelde passie voor eten en drinken.


Waarom onze doelgroep niet zonder kan

Food Inspiration is een bron van inspiratie voor food professionals. Wij brengen de wereld van eten, drinken en buitenshuis overnachten binnen handbereik door uw ogen, oren, neus en mond te zijn. Wij reizen, spotten, lezen en duiden de trends. Deze kennis en bevindingen delen we graag met iedereen.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers