Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuw blad voor ouders met kinderen van 4 tot 12Onlangs verscheen Kanjers, een nieuw blad voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Het magazine gaat over alles wat deze ouders bezighoudt en wordt gratis verspreid via locaties voor buitenschoolse opvang.


Onlangs verscheen Kanjers, een nieuw blad voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Het magazine gaat over alles wat deze ouders bezighoudt en wordt gratis verspreid via locaties voor buitenschoolse opvang.

 

De startoplage van Kanjers is 100.000 exemplaren. Naar verwachting wordt dit aantal binnen afzienbare tijd verdubbeld. Het magazine wordt verspreid via 2000 locaties voor buitenschoolse opvang. Kanjers informeert ouders op een positief-kritische toon over zaken die hen en hun kinderen bezighouden.

Het eerste nummer van Kanjers bevat onder meer artikelen over onderwijs (Automatiseren: wat is het en waarom moet je kind het kunnen?), opvang (Binnenkijken bij bijzondere bso’s), opvoeding (Zakgeld, hoe veel geef jij?), ontspanning (We gaan op zomerkamp!) en ontwikkeling (Muziekles!).

Kanjers sluit aan op Ezeltje Prik, het magazine voor ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar dat verspreid wordt via ca. 2850 kinderdagverblijven. Beide titels zijn een uitgave van EDG, het mediabedrijf voor het onderwijs.

In 2010 verschijnt Kanjers nog drie keer. In 2011 komt het magazine 8 keer uit.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers