Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Uitgeverij Virtùmedia neemt Tekstblog overVirtùmedia, uitgever van onder meer Schrijven Magazine, is de nieuwe eigenaar van het online kennisplatform Tekstblog, dat tweeënhalf jaar geleden werd opgericht door Sabel Communicatie.


Tekstblog is een onafhankelijk, online kennisplatform voor tekst- en communicatieprofessionals. Tekstschrijvers, communicatieprofessionals en taalonderzoekers delen er hun kennis in artikelen en blogs en discussiëren er met vakgenoten. Daarnaast brengt Tekstblog wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk. Studenten leveren bijdragen als onderdeel van een vak dat ze volgen, of schrijven een artikel over hun scriptie. Ook promovendi en onderzoekers zijn actief op Tekstblog.

 

Tekstblog werd in 2011 opgericht door tekstschrijver Remco Verhezen van Sabel Communicatie, in samenwerking met Tekstblad (tevens van Virtùmedia), Radboud Universiteit Nijmegen en Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds de lancering verschenen er bijna 300 artikelen en verzamelde de redactie een vaste groep volgers op Twitter.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers