Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Vakbladen.com verkoopt titels aan VirtùmediaMagazines zijn 'stand alone'- titels


Virtùmedia te Zeist en Vakbladen.com te Den Haag hebben bekendgemaakt dat per 1 januari 2019 de  tijdschriften Pf Magazine, Stitch & Print International en Support Magazine door Virtùmedia worden overgenomen.

 
Vakbladen.com verkoopt haar merken Pf Magazine, Stitch & Print International en Support Magazine omdat zij zich wil concentreren op een aantal clusters van vakgebieden. Genoemde bladen vallen niet binnen één van die clusters en zijn binnen de uitgeverij standalone merken. De  merken zijn volgens Vakbladen.com en Virtùmedia sterker binnen het diverse portfolio van de laatstgenoemde uitgeverij. Virtùmedia is een ambitieus en innovatief multimediabedrijf dat ruim 30 sterke merken uitgeeft in de vorm van (digitale) magazines en websites.

Pf Magazine
Pf Magazine is al 35 jaar hét tijdschrift voor iedereen die beroepshalve met fotografie bezig is of een brede interesse in fotografie heeft. Pf Magazine verschijnt in Nederland en België. Tot de doelgroepen van Pf Magazine behoren zowel professionele beeldmakers als beeldgebruikers: professionele fotografen, semi-professionals, (in)kopers van fotografie, vormgevers, architecten, ontwerpers, andere beroepen waarin fotografie een grote rol speelt, en kritische amateur-fotografen. Pf Magazine heeft een oplage van 4.100 exemplaren en verschijnt 10 x per jaar.
 
Stitch & Print International
Stitch & Print International is al meer dan 20 jaar een internationaal vakblad + online platform over textieldecoratie en -bedrukking. Stitch & Print bundelt nieuws uit de branche, achtergrondinformatie en de expertise van vakmensen.  Dit maakt Stitch & Print hét platform voor de internationale gemeenschap van textielbedrukkers, en -borduurders en iedereen die beroepsmatig te maken heeft met promotioneel textiel. Stitch & Print International heeft een oplage van 10.000 exemplaren en verschijnt 4 x per jaar. Iedere editie is tweetalig (Engels en Duits).
 
Support Magazine
Support Magazine is een tijdschrift over leven, wonen en werken met een lichamelijke handicap. Met informatie over alles wat dat leven, wonen en werken zo makkelijk mogelijk maakt. Technische snufjes, hulpmiddelen, diensten. Alle relevante onderwerpen komen in het magazine aan bod. Support Magazine heeft een oplage van 6.000 exemplaren. De helft van de oplage wordt verzonden naar abonnees, de rest wordt gratis verspreid via kanalen en plekken waar mensen met een lichamelijke beperking samenkomen. Ook wordt het magazine gelezen op alle gemeentehuizen in Nederland, door ambtenaren die de WMO-wet uit voeren.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers