Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Arnhems hotel introduceert eigen magazineArjen de Vries van Hotel Haarhuis in Arnhem heeft een eigen magazine geïntroduceerd onder de naam Ha!.


Volgens De Vries moet Ha! gezien worden als een blad dat vergelijkbaar is met LINDA en JAN. Met het blad wil hij niet alleen zijn eigen hotel beter profileren maar ook de stad Arnhem. Ha! moet echt als Ha! gezien worden.

 

Dat betekent dat mensen verrast moeten worden door wat Arnhem allemaal te bieden heeft. Volgens De Vries moet Ha! een eureka-gevoel geven. Hotel Haarhuis stond vroeger bijvoorbeeld bekend als een wat truttig hotel voor bridgende dames. Nu is Hotel Haarhuis echter vernieuwd en een hippere en jongere uitstraling. Dat wil De Vries met Ha! nog eens duidelijk maken aan het publiek. De glossy verschijnt in een oplage van 7.000 exemplaren waarbij 4.000 stuks per post worden verstuurd. De andere 3.000 nummers worden verspreid in Arnhem zelf.

Die nummers worden onder meer aangeboden bij kappers, in de Arnhemse horeca en in de winkels in de stad. Ha! zal twee keer per jaar verschijnen. De Vries heeft zelf 20.000 euro geïnvesteerd in het blad. Ongeveer 10.000 euro zal terugverdiend worden via advertenties. Het eerste nummer biedt een blik achter de schermen in het hotel en volop cultuur.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers