Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nu.nl trakteert op krantDe nieuwssite nu.nl bestaat tien jaar en viert dat met de uitgave van de nu.nl krant. De gratis tabloid wordt vandaag verspreid.


De krant verschijnt eenmalig in een oplage van 300.000 exemplaren en wordt uitgedeeld rondom grote NS-stations, op bedrijventerreinen en scholen en in ziekenhuizen en winkelcentra. Ook filerijders op de A2 maken kans een kosteloos exemplaar te bemachtigen.

 

‘De uitgave van een krant leek ons een mooie manier om nu.nl in een andere vorm onder de aandacht te brengen. In de vormgeving hebben we gespeeld met het nu, het toen en het straks’, zegt uitgever Joris van Lierop. De krant is al gedrukt en bevat nauwelijks actuele nieuwsberichten zoals gebruikers van de website gewend zijn. De krant is behalve als ludieke actie, ook bedoeld voor mensen die de site niet kennen en gebruiken.

 

Naast een krant brengt nu.nl met uitgever Terra Lannoo het fotoboek Dicht op het Nieuws op de markt. Het boek bundelt de honderd beste en mooiste nieuwsfoto’s van Nufoto.nl, die gemaakt zijn door lezers van de site.

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers