Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Michel Florisson nieuwe directeur VipmediaMichel Florisson is benoemd tot algemeen directeur van uitgeverij Vipmedia publishing & services. Hij volgt Ed Bruijns op die vanaf 1 maart 2021 met pensioen gaat.


Michel Florisson: "Voor mij is het eervol om in deze prachtige baan het geweldige werk van Ed Bruijns verder uit te bouwen. Vipmedia is er de afgelopen jaren in geslaagd om, naast de bestaande succesvolle magazines en uitgeefservices voor buitenlandse mediabedrijven, een gedegen groei in online bereik en omzet te realiseren. Custom publishing en content creatie voor klanten dragen volop bij aan het gezonde bedrijfsresultaat. Ook op het vlak van het produceren van magazines in samenwerking met influencers, waarvan Vipmedia er inmiddels meerdere op de markt brengt, zie ik volop kansen in de komende jaren."

Michel Florisson is sinds 1997 actief in verschillende finance functies. Hij wordt ondersteund door een ervaren MT bestaande uit Edwin Fijnaut (Sales), Jacqueline Leenders (Redacties & Studio) en Ruerd Nauta (Marketing & Abonnementenservice). Edwin Fijnaut wordt per 1 januari ook benoemd tot commercieel directeur en zal Michel Florisson op het commerciële vlak ondersteunen.

Ed Bruijns werkt al vanaf 1981 bij Vipmedia. Sinds 2016 is hij er als algemeen directeur in geslaagd het bedrijf weer financieel gezond op de kaart te zetten.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers