Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Goldsteen nieuwe hoofdredacteur PlayboySanoma Media heeft Patrick Goldsteen (31) benoemd tot nieuwe hoofdredacteur van tijdschrift Playboy. Hij volgt daarmee Jan Heemskerk op, die in juni aangaf dat hij vertrekt.


De 31-jarige Purmerender is de huidige commercieel manager van het tijdschrift en heeft geen ervaring als bladenmaker. "Maar de afgelopen anderhalf jaar trok ik intensief op met hoofdredacteur Heemskerk. Ik heb goed over zijn schouder meegekeken".

 

Toch begrijpt Goldsteen dat zijn gebrek aan redactionele ervaring als een nadeel gezien kan worden. "Ik zal met redactiechef Danny Koks een tandem vormen: hij weet meer van het maken van een tijdschrift, mijn kracht ligt bij de commerciële en online kant."

 

Wouter Verkennis, uitgever Mannen: “Ik ben heel blij met de komst van Patrick. Hij heeft een zeer goede visie op inhoud, is creatief en kan als hoofdredacteur meer lijn brengen in de combinatie van print en digitaal.” Goldsteen wil de dagelijkse digitale en maandelijkse tijdschriftlezers aanspreken om het merk verder uit te bouwen.

 

 

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers