Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Janneke Willemse stopt als hoofdredacteurHoofdredacteur Janneke Willemse (38) stopt per 1 mei met haar baan in loondienst bij Belegger.nl en Beursduivel.be. Wel blijft ze tot eind 2013 twee dagen per week verbonden aan de beleggingssites als editorial advisor.


Willemse vertrekt op eigen initiatief, om tijd vrij te maken voor dagvoorzitterschappen en presentatieklussen. “De afgelopen 5,5 jaar heb ik naast mijn werk bij Belegger.nl en Beursduivel.be gewerkt als nieuwslezer bij Novum Radio en televisieprogramma’s gepresenteerd op onder andere RTL Z, AT5 en online tv-station 7 Ditches TV. Ik wil daarin verder.” Willemse is daarnaast de website blondjesbeleggenbeter.nl gestart. Daarop laat ze zien waarom vrouwen beter beleggen dan mannen en organiseert ze workshops waarin de trucs van goed beleggende vrouwen worden gedeeld.

 

Als editorial advisor zal Willemse de Belegger.nl-redactie van advies voorzien en projecten opzetten op het snijvlak van redactie en commercie. “Daarbij moet je denken aan dossiers met tekst en video’s over beleggingsonderwerpen, gefinancierd door een sponsor. Maar ook aan evenementen en (online) seminars, eventueel in samenwerking met onze economie-collega’s van NU.nl en NUzakelijk.nl. Ik geloof er sterk in dat hier voor ons nog kansen liggen.”

Michiel Rietveld (23) zal per 1 mei aantreden als editorial manager van Belegger.nl en Beursduivel.be. Willemse: ‘Ik vind het geweldig dat Michiel, die al geruime tijd bij ons werkt als freelancer, het stokje wil overnemen en heb er ongelooflijke zin in met hem samen te werken aan de verdere verbetering van onze sites.’ Rietveld zal rapporteren aan de hoofdredactie van NU.nl om een optimale samenwerking met NUzakelijk en NU.nl/economie te garanderen.

 

Sander Stallinga, uitgever Nieuws bij Sanoma: ‘Ik ben erg blij dat Janneke aan Belegger.nl verbonden blijft en wens haar veel succes als ondernemer. Ik ben er zeker van dat ze het fantastisch zal doen. Ik kijk uit naar de samenwerking met Michiel als editorial manager en wens hem heel veel succes in zijn nieuwe functie.’

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers