Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

NCRV vier keer per jaar met Paperclip MagazineDe NCRV heeft de eerste editie van haar online tijdschrift Paperclip Magazine geïntroduceerd.


Op de cover staat Jetske van den Elsen, die de lezer door het eerste nummer begeleidt. Het magazine verschijnt vier keer per jaar op internet. “Wij vinden het leuk om mensen te betrekken bij onze programma’s. En een online magazine is daar een ideaal middel voor. Net als in een blad blader je, maar dan door de virtuele pagina’s“, zegt  Yvonne Buitenhuis, teamleider marketing bij NCRV.

 

Buitenhuis vindt het magazine een mooie aanvulling op het aanbod van de NCRV. “Er zijn radiofragmenten te beluisteren en filmpjes te zien, zoals kijkjes achter de schermen van programma’s. In het eerste nummer kan de lezer zo een indruk krijgen van de nieuwe serie In Therapie. Ook kun je even snel een puzzel doen of meedoen aan een prijsvraag.”

 

Presentatoren van de NCRV zullen actief worden ingezet voor het magazine. “Elke keer begeleidt een bekende tv-presentator de lezer door het nummer. De eerste keer is dat Jetske van den Eisen, die onder meer foto’s uit haar privécollectie laat zien.“

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers