Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

KSU overgenomen door SduSdu Uitgevers neemt per direct KSU Uitgeverij en KSU Kantoor over. Met de overname wil Sdu haar positie op de juridische uitgeefmarkt versterken.


KSU is onder meer uitgever van de jaarlijkse Stand van de Advocatuur en diverse softwareprogramma's waaronder Legal Eagle. KSU exploiteert bovendien verschillende websites, waaronder Advocatie.nl, met dagelijks nieuws over de juridische markt.

 

De overname past in de strategie van Sdu Uitgevers om zich te versterken met abonnementsgebonden, elektronische uitgaven. Na de overname zal KSU worden geïntegreerd in Sdu Uitgevers. Bij KSU werken 22 medewerkers. De overname zal met terugwerkende kracht plaatsvinden vanaf 1 januari 2010. Mr. Pablo van Klinken, de huidige directeur van KSU,  zal na de overname als adviseur aan Sdu Uitgevers verbonden blijven.

 

CEO Sam van Oostrom van Sdu Uitgevers: "Met de overname van KSU versterken we onze juridische uitgeefportfolio en daarmee onze concurrentiepositie. De overname sluit perfect aan bij onze ambitie om de belangrijkste uitgever voor de juridische professional te zijn." Mr. Pablo van Klinken (KSU): "Ik ben verheugd dat KSU nu verder zal gaan onder de vlag van Sdu Uitgevers. Het biedt bovendien kansen voor medewerkers en producten om verder te kunnen groeien".

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers