Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Van Woerkom wordt hoofdredacteur Luchtvaartnieuws



Klaas-Jan van Woerkom heeft de rol van hoofdredacteur van het Luchtvaartnieuws-platform op zich genomen. Hij is in zijn nieuwe rol eindverantwoordelijk voor Luchtvaartnieuws Magazine, de websites Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl, de Luchtvaartnieuws Podcast en de binnenkort te lanceren Luchtvaartnieuws App.


Van Woerkom begon zijn loopbaan bij Reismedia, de uitgever van Luchtvaartnieuws, in 2002 tijdens zijn studie Journalistiek en trad vervolgens in 2003 in dienst als redacteur. In 2008 maakte hij de overstap naar TravMagazine, waarna hij in 2015 terugkeerde op het oude nest. “Daarbij bracht hij veel nieuwe ervaring met zich mee”, aldus Reismedia-uitgever Rob Somsen.

 

“De aanstelling van Klaas-Jan als hoofdredacteur gaat zorgen voor nog meer focus op het platform waarvoor hij verantwoordelijk is. Hij kent de branche en onze titels goed en heeft mij keer op keer versteld doen staan van zijn diepgaande kennis van de luchtvaart- en reisindustrie.”

 

Van Woerkom kijkt er naar uit om de nieuwsvoorziening van het Luchtvaartnieuws-platform naar een hoger niveau te tillen. “De komende tijd zullen er een aantal veranderingen plaatsvinden, waardoor we met ons enthousiaste team nog beter aan de wensen van onze lezers kunnen voldoen.”

 

Bron: Zakenreisnieuws.nl

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers