Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Kathelijne Koster nieuwe uitgever VastgoedmarktKathelijne Koster is begonnen als uitgever van Vastgoedmarkt.


Vanaf het begin van haar loopbaan is zij werkzaam geweest op het gebied van marketing, online innovaties en communicatie. Eerst bij de Nationale Kinderkrant, daarna bij Reed Business Information en later als uitgever bij MYbusinessmedia voor de clusters Fashion en Health. Ze heeft veel ervaring binnen de uitgeverij met (online) businessmodellen, partnerships, data-analyse en productontwikkeling.

 

De afgelopen jaren is zij intensief bezig geweest met innovaties op de lezersmarkt. Voor diverse uitgeefclusters/branches heeft zij lezersmarktprojecten aangestuurd en nieuwe abonnementen/verdienmodellen succesvol gelanceerd. Daarnaast heeft zij als uitgever diverse verrijkte digitale magazines (aangepast op alle devices) geïntroduceerd.

 

'Het behalen van doelen, tevreden klanten en het samenwerken met collega’s geven mij veel voldoening', aldus Koster. 'Daarbij heb ik een persoonlijke drive om ondernemingen te helpen succesvoller te laten zijn. In Vastgoedmarkt zie ik een heel mooi merk, waar  nog volop mogelijkheden zijn. Zo zijn we bezig met webinars, expert-panels en data. Op de vastgoedbeurs Provada willen wij een nieuw product van Vastgoedmarkt lanceren.'

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus