Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Spijkers nieuwe hoofdredacteur Omrop FryslânIngrid Spijkers (49) uit Leeuwarden is de nieuwe hoofdredacteur van Omrop Fryslân. Ze is de opvolger van Klaas Geert Bakker.


Met haar komst sluit Omrop Fryslân een lange zoektocht af naar een nieuwe hoofdredacteur, na het gedwongen ontslag van haar voorganger. Dat ontslag leidde tot een slepend juridisch conflict. Sinds januari van dit jaar zat de omroep zonder hoofdredacteur.

Omroep-directeur Nina Hiddema: “We zijn ontzettend blij dat we met Ingrid Spijkers een nieuwe inspirerende hoofdredacteur gevonden hebben. Die naast een groot netwerk en een brede journalistieke ervaring binnen en buiten Omrop Fryslân veel passie voor onze mooie organisatie meebrengt”.

 

"Omrop Fryslân is een prachtig bedrijf", zegt Ingrid Spijkers. "Uit de nieuwe koers waar de Omrop mee bezig is, spreekt ambitie. Omrop Fryslân wil een actieve rol spelen in onderwerpen die Friezen raken. Daarbij een verbindende factor zijn en verdieping brengen in de onderwerpen. De Omrop wil daarin voorop lopen. In samenwerking met de redactie zullen we die ambitie vormgeven de komende tijd."

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers