Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

BDU Vakmedia neemt Koggeschip overBDU Vakmedia uit Barneveld heeft per 1 juni de Amsterdamse uitgeverij Koggeschip Vakbladen overgenomen uit een faillissement.


Daarmee wordt BDU verantwoordelijk voor het uitgeven van een aantal vaktitels binnen het beauty- en welness-segment. Per marktsegment is er een gevarieerd aanbod aan uitgaven, uiteenlopend van vakbladen tot boeken, nieuwsbrieven en websites. Daarnaast valt ook de consumentenwebsite Beautyweb.nl binnen de deal.

 

De overname betreft de merken StyleVison Magazine, Esthéticienne, Prof Nail, Voetvak+, Massage Magazine en Laboratorium Magazine.

 

BDUvakmedia is onderdeel van de Koninklijke BDU in Barneveld. BDUvakmedia exploiteert en geeft inhoud aan diverse vak- en publieksmedia in uiteenlopende marktsegmenten, met een breed scala aan kanalen.

 

'Voor ons is de verwerving van de uitgaven van Koggeschip interessant omdat de merken uitstekend passen binnen de uitgeefstrategie', zegt Wiljo Klein Wolterink, directeur/uitgever van BDUvakmedia. ‘Door deze toonaangevende vakbladen toe te voegen aan ons portfolio zijn wij als uitgeverij nog beter in staat om ons te profileren en presenteren op de professionele markt, met name in het beauty-marktsegment.’

 

Met de overname uit faillissement treedt ook een deel van de personeelsleden van uitgeverij Koggeschip Vakbladen in dienst van BDUvakmedia.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers