Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Vakbladen.info neemt tijdschriften van Eisma overVakbladen.info B.V. te Zwolle heeft bekend gemaakt dat zij per 1 januari 2016 een aantal uitgeefactiviteiten van Eisma Media Groep te Leeuwarden en Doetinchem overneemt.


Het gaat om de volgende zes print- en online uitgaven: Bakkers in Bedrijf, vakblad voor professionals in de brood- en banketbakkersbranche, Vis Magazine en VIS Special, vakblad voor de visspecialist, Vakblad IJs!, vakblad voor ondernemers in de ambachtelijke ijssector, EVMI, vakblad voor managers in de voedingsamiddelenindustrie, PlattelandsPost, vakblad voor boeren en P/f, vakblad voor professionele fotografie. Met de aankoop gaan 11 medewerkers en de groep freelancers mee over.

 

Vakbladen.info alghemeen directeur Rik Stuivenberg: "door deze acquisitie worden wij, naast een exploitatieplatform voor de B2B uitgever, zelf weer uitgever. Nu kunnen we samen innoveren en werken aan nieuwe businessmodellen. Deze acquisitie is een persoonlijke wens om samen met onze partners (leveranciers) in coöperatie waarde toe te voegen aan onze merken. Wij zijn er van overtuigd dat samenwerken een betere propositie maakt voor onze afnemers en adverteerders. Daar gaat het uiteindelijk om."

 

Eisma Media Groep algemeen directeur Egbert van Hes: "wij zijn ingenomen dat we in Vakbladen.info een geschikte koper hebben gevonden voor deze titels. We zijn er van overtuigd dat de titels en medewerkers daar een goede toekomst hebben en wensen de nieuwe uitgever met alle betrokkenen veel succes met de voorzetting  van deze uitgaven."

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus