Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuw magazine Soigneur gelanceerdOp 3 mei verschijnt de eerste editie van Soigneur. Een nieuw magazine over de liefde voor racefietsen.


Elke editie biedt een gevarieerde selectie van achtergrondverhalen, analyses, interviews, fotoreportages, columns, infographics en poëzie van gerenommeerde auteurs, fotografen en ontwerpers. Soigneur verhaalt over het verleden, het nu en de toekomst

 

Aan de eerste editie werkten onder andere Herman Brusselmans, Peter Winnen, Ruud Bakker, Kai Reus, Teun Mulder, Blaudzun, Nynke de Jong, Frank Heinen, Léon de Kort, Thijs Zonneveld en Tim Krabbé mee.

 

In 2012 verschijnt Soigneur magazine twee keer, in 2013 vier keer. Soigneur magazine is onderdeel van een platform voor racefietsliefhebbers.  Dat verder zal bestaan uit een weblog, een facebook-  en een twitterkanaal en diverse apps. Daarnaast zullen vanuit Soigneur kleinschalige racefietsevents en - reizen worden georganiseerd.

 

Soigneur verschijnt voor het eerst op donderdag 3 mei 2012. De tweede editie volgt in september. Soigneur is te verkrijgen bij gespecialiseerde boekhandels, fietsenwinkels en stijlwinkels en via de website. De introductieprijs van Soigneur bedraagt € 10. De vaste prijs, vanaf editie 2 bedraagt € 12,50. Een abonnement kost € 40 voor vier edities. Ook is Soigneur vanaf eind mei beschikbaar op de tablet. De website www.soigneur.nl is sinds deze week live, hier kan het magazine worden besteld en zijn de verkooppunten te vinden. Soigneur wordt uitgegeven door Soigneur BV, een samenwerking tussen de twee Rotterdamse bureaus Tot en met ontwerpen en IN10.

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers