Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Godevaert overgenomen door YachtFocusYachtFocus neemt de activiteiten van Godevaert over van GHS Publishing BV. Redactioneel watersporttijdschrift Godevaert wordt uitgegeven sinds 2006 en richt zich op bezitters van een luxe sloep of tender en zij die dat willen worden.


YachtFocus wil Godevaert volgens de bestaande, succesvolle formule voortzetten. Kwalitatief hoogstaande artikelen waarin de mens en zijn beleving centraal staan, vormen het hart. De advertentietarieven worden aanzienlijk lager. Groeiend bereik valt te verwachten door abonneewerving op zowel botenbeurzen waar YachtFocus aan meedoet, als via de overige YachtFocus-media. Het eerste nummer van de nieuwe uitgever wordt gelanceerd op de HISWA Amsterdam Boat Show 2013 in de RAI.

 

Directeur Jan-Pieter Oosting van YachtFocus zegt: “Godevaert is hét tijdschrift voor het nieuwe type watersporter. Het zijn de liefhebbers van recreëren op het water, die genieten van een zonnig vaartochtje met de eigen boot. Luxe boten voor dagrecreatie zijn een groeisegment. Deze doelgroep wordt bij uitstek door Godevaert bediend. De titel sluit goed aan op onze andere uitgaven, zoals de website ThuisOpWater.nl die in december wordt gelanceerd en BootStart.nl voor beginnende watersporters, dat na de jaarwisseling van start gaat.”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers