Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Bigtwin Magazine krijgt nieuwe eigenaarMotor.nl, heeft alle activiteiten van Motive Media en Interbike Events overgenomen. Tot deze activiteiten behoren Bigtwin magazine en de Bigtwin Bikeshow & Expo, hét magazine en event voor de custombike-, chopper- en zelfbouw-liefhebber.


Motor.NL bediende voor de overname van Bigtwin al een breed palet aan motorrijders: de toerrijder, de sportieve rijder en alle liefhebbers die hier tussenin zitten. Bigtwin Magazine vult dit spectrum aan met de doelgroep custom- en zelfbouw-rijders. Algemeen directeur Nick Glättli van Motor.NL Media Company: ‘We zijn enorm blij dat we de vaak zeer gepassioneerde rijders van Bigtwin mogen verwelkomen binnen ons bedrijf. Bigtwin vormt een prachtige aanvulling op het portfolio van Motor.NL Media Company. Deze overname vergroot ons bereik onder de Nederlandse motorrijders flink en versterkt onze marktleidende positie.’

 

Voor de abonnees van Bigtwin Magazine en de bezoekers van de Bigtwin Bikeshow verandert er weinig tot niets. Dit geldt ook voor de zakelijke relaties van Motive Media en Interbike. Ook de mensen die al jaren werkzaam zijn voor de titel en het evenement, onder wie Bigtwin-oprichter Gerard van den Akker, blijven betrokken bij de titel. Van den Akker: “Het complete team blijft betrokken, waardoor het bijzondere DNA van Bigtwin ook na de overname is gewaarborgd.’

 

Bigtwin is het merk voor custombike-liefhebbers. Zowel het magazine als de Bigtwin Bikeshow etaleren het ongedwongen genieten van alle facetten van de custom-scene: ambachtelijk en met passie gebouwde motorfietsen, nieuwe motorfietsen met een custom-hart, technische tips, vriendenclubs, feesten en roadtrips.

Motor.NL Media Company is onderdeel van de joint-venture Motor.NL B.V.. Hierin hebben PiTE Holding B.V. en Roularta Media Nederland B.V. beide een belang van 50%. Tot het product portfolio van Motor.NL Media Company behoren de magazines MOTO73 en Promotor, het jaarlijkse event Mega MotorTreffen, diverse socialmedia-kanalen op YouTube, Instagram en Facebook en het televisieprogramma Motor.NL TV op RTL7.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers