Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Autoblad Octane komt naar NederlandVoormalig Autovisie-medewerker en freelancer Ton Roks start in december met zijn eigen versie van het Engelse autoblad Octane.


Onder licentie van Dennis Publishing, uitgever van onder andere EVO en Auto Express, verschijnt het premium magazine in ons land vanaf 2013 zes keer en vanaf 2014 maandelijks.

 

"Ik vind het al jaren een geweldig goed tijdschrift en ben er enorm trots op het in Nederland op de markt te mogen brengen. Alle lichten staan op groen, maar er is nog een heleboel werk te verzetten, dat er toe moet leiden dat het eerste nummer van Octane Magazine NL nog voor het einde van dit jaar een feit is", aldus Roks op de Facebook-pagina van het magazine.

 

Het maandblad richt zich voornamelijk op klassieke auto's, maar zal ook aandacht besteden aan nieuwe auto's die de potentie hebben een klassieker te worden. Volgens Roks is zijn nieuwe blad brandstof voor autoliefhebbers en zijn de beste verhalen uit de Engels editie terug te vinden, maar ook veel Nederlands nieuws en columnisten.

 

Roks: "Uiteraard komt er een website waarop meer te lezen en te zien valt en waarop het eerste nummer en ook abonnementen besteld kunnen worden. Tot dan gebruiken we de pagina op Facebook om iedereen op de hoogte te houden."

 

Bron: Aftersales Magazine

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers