Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Tijdschrift voor ouders met zorgintensief kindStichting Lotje&co en NSGK voor het gehandicapte kind brengen in september het eerste nummer van een nieuw tijdschrift op de markt: Lotje&co.


Lotje&co is een kwartaaltijdschrift voor ouders en gezinnen met zorgintensieve kinderen. In Nederland wonen ruim honderdduizend zorgintensieve kinderen, kinderen met meervoudige beperkingen of een chronische ziekte.


De artikelen in het tijdschrift hebben enerzijds als doel de lezer wegwijs te maken in de onbekende en vaak ondoordringbare wereld van subsidies, hulpmiddelen en andere regelingen. Anderzijds wil het blad deze bijzondere doelgroep inspireren en positieve energie bieden. Lotje&co is daarom een ‘gewoon’ blad en biedt alle items die andere bladen ook bieden.


Initiatiefneemster Veronique Werz: ‘Als bladenmaakster en ouder van een zorgintensief kind heb ik het gevoel altijd net buiten de reguliere informatie te vallen. Ik herken mijzelf en ons gezin vaak niet in de tijdschriften die er zijn. Daarom heb ik Lotje&co ontwikkeld: een tijdschrift dat gaat over de emotionele en praktische kant van een gezin met een zorgintensief kind en dat laat zien wat nog wel kan.’

 

Bron: Adformatie

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers