Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Martine Zuil vertrekt bij Misset HorecaNa vier jaar heeft Martine Zuil haar vertrek aangekondigd als hoofdredacteur van Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier. In 2011 kwam Zuil in deze functie terug bij Reed Business, na eerder al 17 jaar voor de drie horecamerken van het concern te hebben gewerkt.


Het waren opnieuw vier geweldig mooie jaren’, zegt Zuil. ‘Eerst onder de vlag van Reed Business en de afgelopen maanden onder die van Vakmedianet. Met zeer veel plezier kijk ik terug op alles wat ik met Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier heb kunnen en mogen ondernemen. We hebben niet alleen mooie vakbladen gemaakt, maar ook prachtige events neergezet en flink gepionierd met de online component.’

 

Naar eigen zeggen zal Martine Zuil de horecatitels met gemengde gevoelens verlaten. ‘Het is goed om na een bepaalde periode iets nieuws te gaan doen, maar het doet ook pijn om te zien hoeveel moois ik achterlaat.’

 

Misset Horeca gaat verder onder leiding van interim-hoofdredacteur Marjon Prummel. Prummel heeft een uitgebreide ervaring in de horeca-branche met name als hoofdredacteur van Horeca Entree en als communicatie manager bij Koninklijke Horeca Nederland.

 

‘Hoofdredacteur Misset Horeca is voor mij toch de ultieme droom die uitkomt. Ik kijk ernaar uit om dit prachtige merk samen met het team verder te ontwikkelen’, aldus Prummel.

Zusterblad Snackkoerier, waar Martine Zuil de laatste 4 jaar ook hoofdredacteur van was, gaat per 1 juni verder onder leiding van chef redacteur Eric Schuurman.

 

Bron: Misset Horeca

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers