Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Telegraaf vernieuwt iPad appDe Telegraaf heeft een compleet vernieuwde app voor de iPad gelanceerd.


Bij het ontwerpen is goed gekeken naar de gebruikersinteractie en de gebruiksmomenten van de iPad. Zo kan men eenvoudig ‘swipen en tappen’ tussen secties, artikelen, foto’s en video’s.

 

Ook is het mogelijkheid om zelf eenvoudig de hoofdnavigatie aan te passen en persoonlijke specials aan te maken op basis van kernwoorden.

 

Jan-Kees Emmer, adjunct hoofdredacteur van De Telegraaf: “Deze app heeft alles in zich om dé nieuws app van Nederland te worden. Speciaal ontworpen voor de beste gebruikerservaring op de iPad bundelt de nieuwe app nieuws en actualiteiten op dusdanige wijze dat de kenmerkende manier waarop De Telegraaf het nieuws brengt geheel tot zijn recht komt. De app maakt duidelijk dat ons nieuws bijzonder geschikt is voor iPad gebruik. Dat zit in de duiding van de redactie, de nieuwskeuze en het gebruik van koppen, foto’s en video’s. De nieuwsurgentie spat ervan af. En met secties als VROUW, Privé en Autovisie krijgt deze app magazine achtige elementen die bij uitstek geschikt zijn om eens rustig voor te gaan zitten."

 

De app is de komende twee maanden gratis. Daarna wordt de app verrijkt met betaalde katernen en achtergrondverhalen uit de krant, die voor abonnees van de digitale bundel van De Telegraaf gratis zijn. Anderen kunnen zich daarop abonneren.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers