Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

HP/De Tijd


Uit het Handboek Nederlandse Pers
Audax Publishing B.V.
Joop Geesinkweg 901
1114 AB Amsterdam
Postbus 94300
1090 GH Amsterdam
www.audax.nl
www.hpdetijd.nl

Oplage: 19050


Hoofdredacteur:
Dhr. T. Kellerhuis

Redactie:
redactie@hpdetijd.nl
020-8545595

Advertentieverkoop:
sales@publishing.audax.nl
020-5979641


Het opinieweekblad HP/De Tijd gaat zeer waarschijnlijk over op een tweewekelijkse verschijning. Het eerste veertiendaagse nummer staat gepland voor week 26 (vanaf 23 juni).


Dat zijn althans de plannen van de directie van uitgeverij Audax. Interne bronnen melden dat de hoofdredactie van HP de Tijd die plannen niet onderschrijft. De redactie van het opinieblad is vanmiddag ingelicht.

 

Het is niet onwaarschijnlijk dat HP/De Tijd op relatief korte termijn overgaat op een tweewekelijkse verschijning. Het eerste nummer dat op veertiendaagse basis uit zal komen staat gepland voor week 26.

 

Hoewel deze beslissing nog niet officieel naar buiten is gebracht zou de redactie van het opinieblad het nieuws reeds hebben vernomen. De verandering in verschijningsfrequentie zou voornamelijk doorgevoerd worden vanwege de teruglopende advertentiemarkt. Gevolg van de herstructurering is echter wel dat de redactie met zo’n 30 procent zal worden ingekrompen.

 

Naast een verlaagd verschijningstempo is het teven de bedoeling dat er onder de vlag van HP/De Tijd een aantal specials uit zullen komen, die gedeeltelijk gerealiseerd zullen worden door de redacties van andere Audax-titels.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)