Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Mobach hoofdredacteur Marie ClaireSanoma Uitgevers benoemt May-Britt Mobach (37) per 1 oktober 2010 tot hoofdredacteur van Marie Claire. Zij volgt huidig hoofdredacteur Sandera Krol op, die na vier jaar heeft besloten een andere uitdaging aan te gaan.


Begin 2005 maakte Mobach de overstap van tv naar Sanoma Uitgevers en werd ze adjunct hoofdredacteur van Beau Monde. De afgelopen acht maanden was May-Britt Mobach hoofdredacteur a.i. van Flair.

May-Britt Mobach was na haar studie film- en televisieweten-schappen vele jaren actief in de televisie wereld. Van researcher voor documentaireprogramma’s bij de NCRV tot vaste redacteur van Bart de Graaff bij het Veronica programma BNN. Als hoofd-redacteur stond ze aan de wieg van RTL Boulevard waar ze twee jaar de dagelijkse leiding had over het succesvolle vooravond-programma.

May-Britt Mobach: “Mijn werkzame leven kenmerkt zich door een afwisseling van het lichtere naar het zwaardere segment, zoekend naar het paradijs waar al mijn interesses samenkomen. Goede journalistiek, boeiende verhalen, maar ook mode en beauty. Niet verbazingwekkend dat Marie Claire hoog, om niet te zeggen ver bovenaan, mijn verlanglijst stond. Je buigen over waar het kiert, waar het wrikt, waar het raakt en waarbij je ondertussen ook een fijn hakje mag dragen, is voor mij het ultieme.”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus