Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »


Uit het Handboek Nederlandse Pers


Oplage:
Eerste nummer:F&L Publishing, de uitgever van magazines als Computer easy, koken & genieten, Auto Review en iCreate, heeft deze week de nieuwe titel Smartphone Magazine gelanceerd.


Het magazine belicht alle ontwikkelingen op het gebied van smartphones en handheld computers. Sinds deze week ligt het nieuwe magazine in de winkels met een speciale introductieprijs van € 4,95.

 

Smartphone Magazine richt zich op gebruikers van de high-end mobiele telefoons: professionele mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 25 - 50 jaar, die hun toestel niet alleen gebruiken voor werk maar ook voor ontspanning. Inhoudelijk legt Smartphone Magazine een sterke nadruk op de consument, met tips van experts en tutorials voor apparaten voor de professionele gebruiker, plus reviews van de laatste smartphones voor consumenten.

Smartphone Magazine verschijnt tien keer per jaar en beschrijft op 100 pagina's per uitgave niet alleen alle technische ins & outs van de nieuwste smartphones, maar laat ook tal van andere mobiele gadgets de revue passeren. Hoofdredacteur Pascal Gerrits: "Bij het werken aan het eerste nummer van Smartphone Magazine waande ik me dankzij alle gadgets die ik in handen kreeg als een kind in een snoepwinkel. Bovendien is het erg lonend om een blad te maken dat aansluit op de wensen van de consument die het maximale uit zijn smartphone wil halen - of die zijn telefoon nu voor zakelijke doeleinden gebruikt of gewoon voor de fun."

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers