Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuw maandblad van Elsevier in de schappenJuist is het nieuwe maandblad van Elsevier dat vanaf woensdag te verkrijgen is. Het blad verschijnt naast het weekblad en bevat niet eerder gepubliceerde artikelen.


Juist wil een 'brede horizon' zijn voor de lezers met onderwerpen als politiek, economie, cultuur, wetenschap, mode, eten, drinken en reizen. Juist is bedoeld voor intelligente lezers die verder kijken dan het dagelijkse gedoe, aldus de hoofdredacteur van Juist, René van Rijckevorsel. "Zo'n blad is er niet, maar had er al lang moeten zijn. Daarom zijn wij het gaan maken."

 

Juist wordt geen opinieblad, benadrukt Van Rijckevorsel. "Het weekblad Elsevier geeft al genoeg opinie. Juist is er voor de achtergronden."

 

Naast de redactie van Elsevier, werken verschillende mensen mee aan Juist. Zo schrijft auteur Robert Vuijsje een maandelijkse column over zijn ervaringen in de multiculturele samenleving en gaat neurochirurg Martijn Malessy in op zenuwoperaties. Ook Thierry Baudet en Jessica Durlacher verlenen hun medewerking aan Juist.

 

Het eerste nummer krijgt een oplage van 170 duizend exemplaren. Vaste abonnees van Elsevier krijgen het tijdschrift thuisgestuurd.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers