Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Pieter Waasdorp nieuwe hoofdredacteur ConnexiePieter Waasdorp is de nieuwe hoofdredacteur van Connexie. Hij volgt HP van Tilburg op die de functie sinds 2007 bekleedde. Die laatste blijft actief bij Channel BV, de uitgever van onder meer Connexie Magazine. Hij gaat zich bezighouden met business development.


Pieter Waasdorp is geen onbekende in het Nederlandse telecomlandschap. “De laatste jaren heb ik veel interim- en consultancywerk gedaan. Omdat ik altijd geïnteresseerd ben in het laatste telecomnieuws ben ik gaan schrijven voor een website en ik ben dit steeds leuker gaan vinden. De eerste contacten met Connexie zijn ruim een jaar geleden gelegd en de afgelopen tijd hebben wij gebruikt om te kijken in welke vorm wij eventueel zouden kunnen samenwerken. Ik heb een jarenlange telecomervaring, vooral in distributie en service.”

Hij zegt veel zin te hebben in de nieuwe uitdaging: “Connexie is het clubblad van de Nederlandse telecom. Ik ben nu al trots als ik ergens binnenloop en ons blad prominent in een wachtruimte op tafel zie liggen. Connexie brengt traditioneel niet het ‘snelle’ nieuws, maar is op wat afstand beschouwelijker. Wij gaan dieper op zaken in. Connexie geeft duiding. Deze belangrijke en unieke rol moeten wij blijven spelen, waarbij wij de dagelijkse realiteit natuurlijk niet uit het oog verliezen.”

Connexie nummer 3, die half maart bij de abonnees op de mat valt, is de laatste editie die onder verantwoordelijkheid van HP van Tilburg tot stand is gekomen. In dit nummer wordt Pieter Waasdorp uitgebreid voorgesteld in de rubriek ‘Op de koffie’.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers