Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Lennard Hoogenraad verlaat VNU Vacature MediaAlgemeen directeur Lennard Hoogenraad verlaat VNU Vacature Media. Hoogenraad werkte sinds december 2012 bij VNU, dat in juni van dat jaar door de Persgroep was overgenomen. Aanleiding voor het vertrek is een herziening van de structuur van de organisatie.


 

Frits Campagne, CEO De Persgroep Nederland: “Lennard heeft VNU, na de overname, op een meer dan uitstekende manier door twee moeilijke jaren geloodst, weer groei gerealiseerd en een goed rendement gebracht in een zeer uitdagende markt. Bovendien heeft hij een uitstekend team neergezet en VNU een plek gegeven binnen de Persgroep Nederland.” 

 

Lennard Hoogenraad: “VNU Vacature Media heeft een absoluut leidende positie in de Nederlandse markt en het is een voorrecht geweest om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Ik ben erg trots op het team en er ligt een wereld aan ideeën, mogelijkheden en kansen om de groei verder gestalte te geven.”

 

Hoogenraad zal zijn werkzaamheden volgende week tijdelijk overdragen aan Sander van den Hout, die verantwoordelijk wordt voor de Persgroep Online Services, waarbinnen VNU Vacature Media sinds kort is ondergebracht.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers