Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Horti Fair en Lakerveld lanceren vaktijdschriftInternational Horti Fair en Uitgeverij Lakerveld lanceren een internationaal tuinbouwvaktijdschrift over technologie, innovatie en inspiratie. Dat hebben de beursorganisatie en de uitgever bekendgemaakt.


Oktober 2011 wordt de eerste editie van Holland Horticulture Technology Review in een totale oplage van 21.000 exemplaren, in zowel een geprinte versie als in een digitale versie, verspreid.

 

Directeur Frans-Peter Dechering van International Horti Fair: "Een vakbeurs is meer dan een verzameling stands, het is een communicatiemedium voor bedrijven in en rond de glastuinbouw. Aan dat communicatiemedium voegen we een communicatiemiddel toe: een vaktijdschrift met de naam Holland Horticulture Technology Review."

 

Holland Horticulture Technology Review wordt een Engelstalig vakmedium gericht op tuinbouwprofessionals wereldwijd. “Het zal uitgebreid publiceren over actuele en toekomstige ontwikkelingen op tuinbouwtechnisch gebied, te weten kastechnologie, teelttechnologie en veredelingstechnologie. Tuinbouwondernemers, toeleveranciers en fabrikanten waar ook ter wereld kunnen er hun voordeel mee doen", vervolgt directeur Ad van Gaalen van Uitgeverij Lakerveld.

 

International Horti Fair is de grootste internationale tuinbouwvakbeurs over technologie, innovatie en inspiratie. De beurs - van 1 tot en met 4 november in Amsterdam RAI - telt dit jaar ruim 600 stands en zal naar verwachting meer dan 30.000 bezoekers uit binnen- en buitenland trekken.

 

Uitgeverij Lakerveld is uitgever van twintig vaktijdschriften, waaronder het zesmaal per jaar verschijnende Glastuinbouwtechiek Magazine (GTT). Dit blad is het enige Nederlandstalige technische tuinbouwvakmedium en richt zich in een oplage van 6.000 exemplaren op iedereen die zich in de Nederlandse en Belgische glastuinbouw professioneel met techniek bezighoudt.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers