Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Alea neemt Vleesmagazine en Voeding Nu overAlea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Bakkers in bedrijf, neemt twee titels over van uitgeverij Vakmedianet. Het gaat om Vleesmagazine en Voeding Nu.


Roeland Dobbelaer, uitgeefdirecteur van Alea Publishers: "Voor onze jonge uitgeverij is dit een mooie stap. Beide bladen passen goed in ons portfolio van vakbladen in de foodbranche. We hebben gedurende het lastige jaar 2020 laten zien dat we er voor onze lezers en klanten waren. Onze bladen hebben zich goed staande gehouden. Met de aankoop van Vleesmagazine versterken we ons platform Vlees+ voor slagers en de vleesbranche en bereiken we per direct de positie van marktleider. Voeding Nu is voor ons een nieuwe markt, maar gezien de vele uitdagingen in de samenleving zoals overgewicht, onder meer veroorzaakt door ongezonde voeding, is het ook fijn dat deze expertise binnen onze uitgeverij komt. Ook in de andere bladen zal het thema gezonde voeding hierdoor meer aandacht kunnen krijgen. De komende maanden kijken hoe we de nieuwe titels het beste kunnen integreren."

 

Vleesmagazine is de multimediale nieuwsbron voor de totale vleessector. Daarnaast informeert en inspireert Vleesmagazine zijn lezers dagelijks via Vleesmagazine.nl, social media en de Vleesmagazine Nieuwsbrief. Vleesmagazine richt zich op de totale vleessector, van slachter tot slager, met name op de ondernemers in de slagers- en vleessector. Naast branchenieuws en bedrijfsreportages komen alledaagse zaken (technologie, inrichting, personeelsbeleid, apparatuur, marktontwikkeling) aan bod waar een ondernemer mee te maken krijgt in de vleessector.

 

Voeding Nu is een mediaplatform voor de in voeding geïnteresseerde professionals die door hun werk en/of vakgebied met voeding, voedsel en gezondheid te maken hebben. De informatie in Voeding Nu is een evenwicht tussen wetenschap en de toepassing ervan in de praktijk. Het blad zal in april ook volledig gerestyled worden.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers