Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Sanoma stopt met Mind MagazineEind augustus zal het laatste nummer van Mind Magazine verschijnen. De titel laat volgens de uitgever onvoldoende winst-potentie zien.


Sanoma Uitgevers lanceerde het maandblad Mind Magazine in mei 2007. Een psychologie-glossy met artikelen over zelfkennis, relaties en maatschappelijke issues.

 

COO Print Sanoma Uitgevers Henk Scheenstra: "We betreuren het dat de relatief nog jonge titel Mind Magazine het niet heeft gered in de huidige concurrerende markt. De afgelopen jaren is er enorm hard gewerkt door alle betrokkenen om Mind Magazine tot een succes te maken en de resultaten te verbeteren. De titel blijft echter structureel achter bij wat nodig is om goed te kunnen draaien en er is geen zicht op verbetering voor de lange termijn."

 

"We zijn ons ervan bewust dat dit een pijnlijke beslissing is, met name voor de direct betrokkenen. Maar met de druk op de tijdschriftenmarkt is het een uitdaging om de huidige omzetten en marktposities te behouden en dat vraagt om focus in ons portfolio."

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus