Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Radiozender 100%NL komt met magazineDe landelijke commerciƫle radiozender 100%NL geeft vanaf 16 juni ook een tijdschrift uit, 100%NL Magazine.


Het magazine verschijnt 10 keer per jaar, in een oplage van minimaal 75.000 exemplaren en is een joint venture tussen Volendam Music B.V., Wenlis Beheer B.V. en 100%NL. In het eerste magazine staat onder meer een interview met Jan Smit en Daphne Deckers. Verder bevat het tijdschrift veel mode, beauty, reizen, verhalen en reportages.

 

“100% NL slaat haar vleugels uit” ,aldus algemeen directeur Carlo de Boer. “Naast het radiostation zijn wij partner geworden in een nieuw blad dat onze naam draagt: het 100% NL Magazine. Het bijzondere van dit blad is, dat het is ontstaan doordat de initiator en haar vriendinnen tot de conclusie kwamen dat er eigenlijk voor hen geen echt leuk lijfblad te vinden was. Na lange brainstormsessies heeft de vriendinnenclub de inhoud bepaald en zijn ze aan de slag gegaan, samen met een aantal professionals uit de bladenwereld.”

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers