Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Dentz

Uit het Handboek Nederlandse Pers
APPR B.V.
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden
Postbus 5135
1410 AC Naarden
www.apprhetbrancheburo.nl

Oplage: 9600


Redactie:
dentz@appr.nl
035-6942878

Advertentieverkoop:
info@elma.nl
0226-331600


Door: Joan Koele, Uitgever

In maart 2009 is het eerste nummer verschenen van Dentz, het vakblad voor de ondernemende tandarts. Dentz verschijnt zes keer per jaar en wordt ontvangen door alle tandartsen in Nederland.


Redactionele formule

Dentz is het vakblad voor de tandarts van nu. Dentz benadert de tandarts als medicus én ondernemer, informeert en inspireert deze op alle gebieden van zijn praktijkvoering.  Daarnaast is er in ieder nummer plaats voor tandheelkundig nieuws, achtergronden, opinie en lifestyle. Het blad verschijnt zes keer per jaar en wordt ontvangen door nagenoeg alle praktiserende tandartsen in Nederland. In het blad is ook plaats ingeruimd voor ‘tANTwoord, het orgaan van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).

 

Dentz is vernoemd naar Dr. Theodore Dentz (1840-1933), de eerste Nederlandse lector in de tandheelkunde. Dr. Dentz wordt binnen het vakgebied algemeen beschouwd als de grondlegger van de tandheelkundige wetenschap in Nederland.

 

USP's

  • Nederlands eerste en enige ondernemersblad voor tandartsen.
  • Dentz helpt en inspireert tandartsen bij de optimalisering van zijn of haar praktijkvoering.
  • Complete dekking van de doelgroep: Dentz wordt ontvangen door alle werkzame tandartsen in Nederland.

 

Doelgroep

Dentz richt zich tot én wordt ontvangen door alle praktiserende tandartsen in Nederland. Daarnaast wordt het blad verspreid onder studenten tandheelkunde die zijn aangesloten bij de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT).

 

Waarom onze doelgroep niet zonder kan?

Met de invoering van vrije marktwerking in de zorg, is ook de traditionele tandartspraktijk veranderd. Werkte de tandarts vroeger met name in zijn eigen solopraktijk, anno 2009 worden tandartspraktijken meer en meer bedrijfsmatiger en grootschaliger van opzet. Dit betekent ook een andere rol van de tandarts/praktijkhouder. Bedrijfsvoering en bedrijfskundige aspecten spelen een steeds grotere rol dan voorheen, iets waarvoor de tandarts tijdens zijn studie niet wordt opgeleid. De tandarts wordt naast medicus ook manager. Dit proces is onomkeerbaar. Dentz reikt hierbij de hand en informeert en inspireert de tandarts in zijn ondernemerschap. Denk aan onderwerpen als praktijkmanagement, financiering, personeelsmanagement, communicatie, marketing et cetera.

 

 

 

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)