Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Overzicht

 

In de rubriek MediaMakers biedt de hoofdredacteur, of een andere eindverantwoordelijke 'mediamaker', op uitnodiging van Handboek Nederlandse Pers u een korte blik achter de schermen van het medium (blad, website, programma) dat zij maken. U krijgt hiermee snel een beeld van formule en succesfactoren van het betreffende medium. Uit het overzicht kunt u doorklikken op een titel om de bijdrage te lezen.

Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief MediaMoves van Handboek Nederlandse Pers en blijf gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in de mediasector.

ReumaMagazine 17-05-2024
Meer weten over reuma? Welke behandelingen zijn er? Helpt een aangepaste leefstijl? Welke reumadeskundigen kan ik raadplegen en wat kunnen die voor mij betekenen? Welke medicijnen zijn er en welke bijwerkingen hebben die? ReumaMagazine geeft antwoord op deze en andere vragen.
Lees verder »
Oostenrijk Magazine 07-12-2015
Oostenrijk Magazine is hét lifestyleblad over vakantie vieren in Oostenrijk. Niet alleen het traditionele Oostenrijk van wintersport, bergen, Sisi en Schnitzel komt aan bod, maar ook de moderne kanten en de verrassende veelzijdigheid van dit populaire vakantieland. Oostenrijk Magazine verschijnt vijf keer per jaar.
Lees verder »
BRES 06-10-2015
BRES Magazine – bewustzijn in beweging – is een inspirerend tijdschrift, dat met elk nummer een ander thema uitdiept.
Lees verder »
Veine 10-09-2015
Veine magazine wil een platform zijn waar uitwisseling van allerlei informatie en mogelijkheden voor ouders van lichamelijk gehandicapte kinderen plaatsvindt.
Lees verder »
Vakblad Vroeg 28-05-2015
Vanuit allerlei disciplines verlenen vele duizenden professionals zorg aan jonge kinderen. Een goede zaak, want bij een stoornis in de ontwikkeling of motoriek is adequate hulp en begeleiding op jonge leeftijd van groot belang. Vakblad Vroeg inspireert deze gemêleerde doelgroep met een gevarieerd nieuwsaanbod.
Lees verder »
Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers