Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Vakblad Bouw & Renovatie

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Sanders Media B.V.
Wilhelminasingel 199
6001 GS Weert
www.sandersmedia.nl
www.benronline.nl

Oplage: 6500


Hoofdredacteur:
Dhr. G.J.P. Sanders

Redactie:
redactie@sandersmedia.nl
085-7433666

Advertentieverkoop:
info@sandersmedia.nl
085-7433666


Door: Sam Sanders, hoofdredacteur

MAG is een vakblad voor iedereen met warme belangstelling voor efficiƫnt werken met hoogwaardig materieel en materiaal, met een accent op montage en afbouw. MAG is er voor de vakman die plezier beleeft aan het leveren van goed werk met goed elektrisch gereedschap en alles wat daartoe kan bijdragen.


Redactionele Formule

MAG bereikt rechtstreeks eindgebruikers van elektrische handgereedschappen en verbruiksartikelen. Helder en direct, zonder omhaal en franje. Het blad is vooral bedoeld voor zelfstandigen en kleinere bedrijven, met een centrale rol voor de technische groothandel.

 

MAG schrijft helder en luchtig over nieuwe elektrische handgereedschappen en accessoires, nieuwe verbruiksartikelen en nieuwe materialen die het professioneel klussen aangenamer maken. MAG informeert over het beste op het gebied van elektrisch handgereedschap. De lezer wordt informeel en vriendelijk 'meegenomen' in de artikelen. MAG is zo toegankelijk, dat de lezer nauwelijks merkt dat hij informatie tot zich neemt. MAG informeert, entertaint en geeft de lezer gespreksstof.

 

MAG wordt 6 x per jaar rechtstreeks binnen de doelgroep verspreid. In de bewezen wisselverspreiding maakt de gehele doelgroep kennis met MAG. Daarnaast wordt MAG verspreid onder (potentiële) bezoekers van gerichte vakbeurzen en evenementen. Voor de verspreiding werkt MAG verder nauw samen met de adverteerder en diens eigen distributiekanalen. Ook de technische groothandels, die een steeds belangrijkere rol krijgen in Nederland, zijn voorname partners bij de distributie van MAG. Want juist de groothandel kent de markt als geen ander, en de professionele gebruiker is er kind aan huis.

 

USP's

  • Special interest voor de (semi-)professionele gereedschapgebruiker
  • Breed verspreid
  • Helder en luchtig
  • Levert gespreksstof voor op de werkvloer
  • Plezier in goed werk is het uitgangspunt
  • Informeert en entertaint
  • Informeel en vriendelijk
  • Kwalitatief hoogwaardige informatie

 

Doelgroep

Montage- en afbouwbedrijven, klusbedrijven, de kleinere bouwbedrijven, installateurs, zzp’ers, particuliere liefhebbers, gereedschappen(groot)handel en industriële gebruikers.

 

Waarom onze doelgroep niet zonder kan

MAG vormt samen met VakbladMAG.nl een actueel en veelzijdig platform over elektrisch gereedschap en verbruiksartikelen voor montage- en afbouwbedrijven.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)