Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Bandcoach

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Septime B.V.
Handelsweg 2
7041 GX 's-Heerenberg
Postbus 125
7040 AC 's-Heerenberg
bandcoach.indieplant.com

Oplage: 9000


Hoofdredacteur:
Dhr. R. Burgers

Redactie:
info@bandcoach.eu
0314-769073

Advertentieverkoop:
info@bandcoach.eu
0314-626436


Door: Ben Mooiweer, marketing

In oktober verschijnt de 13e uitgave van Bandcoach. Dit magazine is ontstaan uit hartstocht voor het maken van muziek, van muzikanten voor muzikanten. Zes keer per jaar krijgt de actieve muziekbeoefenaar nuttige, praktische informatie gericht op het nog beter maken van het individuele bandlid en van de totale groep.


Redactionele  formule

Bandcoach is hét tijdschrift voor iedereen die in een band speelt of zingt. Voor hen die het beste uit henzelf en hun band willen halen. Bandcoach gaat over goed muziek maken, samenspelen, performance, geluid, techniek, bandmarketing en juridische aspecten van contracten. Deze need to know informatie wordt gelardeerd met interviews met bekende muzikanten en aanstormend talent. Alles geschreven met het oog op het nog beter worden als band. Bandcoach overstijgt het genre.

 

Vaste columns en vaste rubrieken als: Instrumenten, Bandcoach op bezoek, Vaktaal, Techniek, Profs, Band en Recht, Muziekacademie en Zangtechniek vormen de basis van Bandcoach. Deze worden aangevuld met leerzame reportages en productnieuws. Bandcoach verschijnt zes keer per jaar, heeft een oplage van 9000 exemplaren en is verkrijgbaar als abonnement en in de losse verkoop in Nederland en België.

 

Het magazine heeft een website met verdiepende video’s en geluidsfragmenten. Een e-mailnieuwsbrief maakt de formule compleet.

 

USP's

  • Deelt de passie van muziek maken
  • Gericht op meer plezier in hobby of beroep
  • Aankoopgerichte lezers, willen mooiere, betere spullen.
  • Crossmediaal

 

Doelgroep

Bandcoach is voor iedereen die in een band speelt of zingt, ongeacht leeftijd of genre. Voor iedereen met de passie om een betere bandmuzikant te worden.

 

Waarom onze doelgroep niet zonder kan

Bandcoach geeft praktische, direct toepasbare informatie die het plezier in musiceren vergroten. Het runnen van een band wordt in alle facetten belicht waardoor het direct winst op kan leveren in performance, onderhandelingen, afsluiten van contracten etc. 

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)