Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Gastronomie

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Uitgeverij Vizier
Da Costalaan 15
1985 AJ Driehuis
www.horecavakbladgastronomie.nl

Oplage: 20000


Redactie:
persbericht@uitgeverijvizier.nl
023-5493790

Advertentieverkoop:
info@horecavakbladgastronomie.nl
023-5493790


Door: Leonore Wijsmuller, Bladmanager

Het Chef’s Magazine is een constante bron van ideeën en een informatieplatform voor de Horecaprofessional. Vaste rubrieken zoals de Fabrieksreportage, de Producttest en Chef’s Chef, worden al sinds de eerste uitgave in januari 2009 zeer gewaardeerd.


Redactionele formule
De onderwerpen voor de artikelen van Chef's Magazine worden met zorg gekozen. De inhoud is gebaseerd op bestaande kennis bij de redactie, nieuwsfeiten uit de bedrijfstak of de mening van (ervaring)deskundigen. De vaste columnisten voorzien  de lezer van extra vakspecifieke informatie. De vaste rubrieken zijn soms spraakmakend, soms humoristisch en vernieuwend voor de professional.

USP's

  • Vakblad voor de horecaprofessional
  • Informatief, maar luchtig
  • De fotografie en  vormgeving van deze glossy maakt het blad visueel aantrekkelijk


Doelgroep

Chef’s Magazine  is geschreven voor de Horecaprofessional werkzaam in de Nederlandse horeca.

 

Waarom onze doelgroep niet zonder kan?
Chef’s Magazine voorziet de doelgroep van een leuke, toegankelijke en informatieve glossy.

De uitgebreide vakinformatie, gericht op de gehele restaurantbrigade, maakt Chef’s Magazine onmisbaar voor haar lezers.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)