Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Bakkers in bedrijf


Uit het Handboek Nederlandse Pers
Alea Publishers B.V.
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Postbus 595
3700 AN Zeist
aleapublishers.nl
www.bakkersinbedrijf.nl

Oplage: 2850


Hoofdredacteur:
Mw. M. de Koning

Redactie:
info@bakkersinbedrijf.nl
030-6920677

Advertentieverkoop:
info@aleapublishers.nl
030-6920677


Hoofdredacteur Hilco Wagenaar neemt afscheid van Bakkers in bedrijf, onderdeel van Vakbladen.com.


De 44-jarige ‘sectorwatcher’ was 15 jaar eindverantwoordelijk voor het vakblad dat in die tijd uitgroeide van een relatief onbekende titel tot een gerenommeerd platform in de bakkerijsector. Ook had hij de regie over vakblad IJs!. Wagenaar start per 1 april aan een nieuwe uitdaging als business development manager bij Royal Steensma.

Gevoel
“Ik volg mijn gevoel”, licht Wagenaar zijn vertrek toe. “Na 15 jaar lief en leed te hebben gedeeld met tal van bakkerijondernemers, toeleveranciers, brancheorganisaties, sectorpartijen, gildes, opleidingen en andere sectorgenoten en daarover te hebben verhaald via Bakkers in bedrijf, merk ik dat het kriebelt. De behoefte om niet langer óver de sector te schrijven, maar er ónderdeel van te zijn werd te groot. Vandaar dat ik afscheid neem.”

Gelukstreffer
De keuze om aan de slag te gaan bij Royal Steensma noemt Wagenaar een ‘gelukstreffer’. “Ik ken het bedrijf, de directie en een deel van de mensen die er werken al een hele tijd. Ze zitten bij mij om de hoek. We hadden al regelmatig informeel contact over tal van brancheontwikkelingen, waar we dan enthousiast over zaten te klankborden. Royal Steensma groeit en heeft behoefte aan een enthousiaste communicator die het verhaal van het bedrijf nog beter op de kaart kan zetten. We raakten daarover in gesprek en ik merk dat ik die rol graag op me wil nemen. Ik kijk er dan ook naar uit om met het team van Royal Steensma aan de slag te gaan en vandaar uit bakkers groot en klein, nationaal en internationaal, te ondersteunen.”

Trots
Wagenaar kijkt met een trots gevoel terug op zijn periode bij Bakkers in bedrijf. “Via het vakblad heb ik ontzéttend veel mensen leren kennen én heel veel geleerd. De passie, bevlogenheid en betrokkenheid die ik in de bakkerijsector heb gevonden, is in mijn bloed gaan zitten. De mensen die in de branche acteren, ráken me. Via Bakkers in bedrijf hebben we getracht te helpen, te ondersteunen en iets terug te doen. Dat kun je niet alleen: dat doe je met een hecht team betrokken medewerkers die het belang van de bakker voorop hebben. Daar ben ik trots op en dat ga ik zéker missen. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat mijn opvolger de gekozen lijn van Bakkers in bedrijf gaat voorzetten.”

Opvolging
De functie van Hilco Wagenaar wordt de komende tijd overgenomen door Linda van ’t Land: al jaren een zeer betrokken medewerker van Bakkers in bedrijf. Wagenaar neemt afscheid op Bakkersvak 2017 in Rosmalen. “Daar kijk ik naar uit”, besluit hij. “Ik hoop veel mensen nog even de hand te kunnen schudden. Voor een ‘tot ziens’, want ik zeg de branche natuurlijk geen ‘vaarwel'!"

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers