Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

LOFonderscheiding voor VakinformatieHeb jij het beste product of de beste dienst voor professionals of wetenschappers gelanceerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je voordracht in voor 10 september en verdien de onderscheiding die wordt beloond met € 10.000,-!


 

 

De LOFonderscheiding voor Vakinformatie* is ‘de Oscar’ voor vakinformatieve en wetenschappelijke media. Het is de meest prestigieuze onderscheiding voor deze media. In 2019 wordt de onderscheiding toegekend aan producten of diensten die toekomstgerichte oplossingen bieden aan hun afnemers, commerciële partners of aan de eigen uitgeeforganisatie.

 

Inzending

Voordrachten kunnen tot 10 september worden aangemeld via www.lofonderscheiding.nl.

Het Collegedebat vindt plaats op maandag 3 december 2018 en de genomineerden pitchen daar hun product of dienst. Noteer deze datum dus alvast in je agenda als je je kandidaat stelt voor de onderscheiding.

 

Uitreiking

De laureaat wordt bekendgemaakt op donderdagmiddag 31 januari 2019 in het Volkshotel in Amsterdam tijdens de feestelijke jaarbijeenkomst van Media voor Vak & Wetenschap. Leden van de pers kunnen zich nu al voor deze bijeenkomst per e-mail aanmelden via n.vandalen@vakenwetenschap.nl.

 

LOF College voor Vakinformatie

De onderscheiding wordt toegekend door het LOF College voor Vakinformatie. De leden zijn afkomstig uit bedrijfsleven, politiek, journalistiek, wetenschap, media en uitgeefsector. Het College wordt aangevoerd door voorzitter Annemarie Jorritsma:

 

‘De Collegeleden beoordelen potentiële laureaten van de LOFonderscheiding voor Vakinformatie vanuit de premisse dat toekomstgerichte en effectieve informatievoorziening van wezenlijk belang is voor de vitaliteit van elk beroep, elke organisatie en elke professie. LOF-laureaten voegen aantoonbaar waarde toe aan de ontwikkeling van beroep, branche en professionals.

Het College kiest een laureaat via een debat waarin de Collegeleden wikken en wegen en elkaar overtuigen vanuit de eigen deskundigheid en autoriteit. Het Collegedebat levert zo een laureaat op die op basis van een brede afweging wordt gekozen door het College.’

 

 

 

Het LOF College wordt voorgezeten door mevrouw Annemarie Jorritsma en bestaat uit:

-       Hoogleraar Kitty Koelemeijer, Nyenrode Business Universiteit; bestuurder en ondernemer

-       Hoogleraar Bart Brouwers, RU Groningen; media-ondernemer en -expert

-       Hoogleraar Valerie Frissen, Erasmus University Rotterdam, directeur SIDN fonds, toezichthouder

-       Michiel Bicker Caarten, mediaspecialist en auteur

-       Hoogleraar Jeroen van Erp, Delft University of Technology; partner/oprichter Fabrique

-       Sandra Kroon, bestuur en management consultant, mediaprofessional

-       Dries van Ingen, algemeen directeur Boom uitgevers Amsterdam (1996-2017); winnaar van de LOF prijs 2015, thans directeur a.i. Poetry International Rotterdam; executive coach en consultant innovatie uitgeverijen

-       Geert Noorman namens Stichting LOF

 

* De LOFonderscheiding voor Vakinformatie is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en Media voor Vak & Wetenschap (MVW)

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers