Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Trouw start een printing on demand boekenshopDagblad Trouw biedt haar lezers een nieuwe service aan: printing on demand van artikelen en columns uit de krant, gebundeld tot thematische boekjes.


Cook a Book levert de technologie voor deze nieuwe dienst van Trouw. Het grote voordeel van printing on demand is het feit dat boeken pas gedrukt worden op het moment dat deze daadwerkelijk besteld zijn. Hierdoor hoeven geen voorraden te worden aangelegd door de uitgever of drukker.

 

Deze vernieuwde stap biedt Trouw de mogelijkheid om artikelen die eerder in de krant zijn verschenen nogmaals te publiceren en in een samengestelde vorm terug te laten keren als boek. Ook zijn door de lezers aangeleverde verhalen voor de doorlopende schrijfwedstrijd Schrijf! tot een boek gebundeld.

 

“We krijgen vaak de vraag van lezers naar een bundeling van bijvoorbeeld verhalen van onze columnisten. Met printing on demand is dat eenvoudig en tegen een acceptabele prijs voor de lezer te realiseren”, aldus hoofdredacteur Willem Schoonen.

 

Het is bij de printing on demand shop van Trouw momenteel alleen mogelijk om door de redactie samengestelde titels te bestellen. Op termijn wil het dagblad de lezer ook de mogelijkheid bieden zelf boekjes samen te stellen.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers