Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Focus Media Groep samen met HUB UitgeversNederlands oudste fotografiemagazine "Focus" gaat samen met HUB Uitgevers en versterkt daarmee zijn belangrijke positie binnen de fotografiemarkt.


Remco de Graaf treedt toe als aandeelhouder van Focus Media Groep en zal als uitgever de dagelijkse leiding gaan voeren van dit 97-jarige bedrijf. De huidige uitgever/directeur Dirk van der Spek blijft mede-eigenaar en zal zich na 30 jaar dagelijkse leiding nu meer richten op de internationale ambities van de nieuwe Focus Holding BV, de contacten met het Europese instituut EISA en het versterken van bestaande relaties.

 

Met de krachtenbundeling wil Focus een belangrijke stap zetten om de groeidoelstellingen te realiseren. Als tijdschrift is Focus al bijna een eeuw leidend binnen de fotografiemarkt; ook besteedt Focus aandacht aan het segment van foto- en studiefotoboeken. Daar komt de uitbouw van het merk richting internet, evenementen, mobiel en opleidingen nu bij.

 

Dirk van der Spek is zeer verheugd met zijn nieuwe partners. "Remco de Graaf is een bekende naam in de tijdschriftenwereld. Zo maakte hij als hoofdredacteur ondermeer het fotografieplatform Zoom.nl groot. Met zijn visie, gekoppeld aan mijn ervaring, plus de kennis én de grote schaalvoordelen van HUB Uitgevers ontstaat iets speciaals waarbij we boven onszelf uitstijgen."

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus