Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Sdu Uitgevers koopt Kosteninformatie Bouw & InfraSdu Uitgevers neemt per 1 september 2011 de activiteiten van de uitgeefgroep Kosteninformatie Bouw & Infra van Reed Business over.


Door de aankoop van de uitgeefgroep Kosteninformatie Bouw & Infra van Reed Business versterkt Sdu Uitgevers haar positie als uitgever van vakinformatie in de bouw. De aangekochte portfolio van Bouwkosten bestaat voor meer dan 50% uit online producten, aangevuld met (jaar)boeken en een tijdschrift, en betreft grotendeels abonnementsgebonden omzet. Met deze acquisitie wordt een belangrijke informatiebron toegevoegd aan de portfolio als het gaat om kosteninformatie in de bouw. Bovendien biedt de huidige portfolio van Sdu Uitgevers met onder meer Cobouw, Vastgoedmarkt en Bouwregels in de praktijk ruimte voor verdere groei van Kosteninformatie.

De achttien medewerkers van de uitgeefgroep zijn geïnformeerd over de plannen. Het is de
bedoeling dat zij allemaal meegaan naar Sdu Uitgevers. De activiteiten zullen in of rondom Doetinchem voortgezet worden.

Nic Louis, directeur business unit Business Information, Sdu Uitgevers: "Met de acquisitie van Kosteninformatie Bouw & Infra versterkt Sdu Uitgevers haar positie als belangrijkste professionele uitgever voor de bouw- en vastgoedbranche in Nederland. Kosteninformatie Bouw & Infra is de meest complete database met bouw- en taxatiekosten en vormt een uitstekende aanvulling op onze portfolio met toonaangevende titels als Cobouw en Vastgoedmarkt."

Jeroen Kuerble, Managing Director Data Solutions Group, Reed Business: "In Sdu Uitgevers
hebben we een goede partij gevonden om de medewerkers en de portfolio van Kosteninformatie Bouw & Infra aan toe te vertrouwen. Sdu Uitgevers is een gevestigde naam in de professionele bouw- en infrasector. De uitgaven van Kosteninformatie Bouw & Infra sluiten naadloos aan bij de portfolio van Sdu Uitgevers in de bouw en zullen bij deze uitgever een goede toekomst tegemoet gaan."

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers