Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

De Persgroep neemt VNU Media overDe Persgroep Nederland heeft met investeringsmaatschappijen 3i en HIG Capital overeenstemming bereikt over de overname van VNU Media (onder meer Nationale Vacaturebank, Intermediair, Tweakers).


Met VNU Media wil De Persgroep een nieuwe dimensie toevoegen aan de bestaande activiteiten op de vacaturemarkt in Nederland en België. Het doel is alle initiatieven op het gebied van recruitment communicatie onder te brengen in een nieuwe bi-nationale onderneming: VNU Vacature Media.

 

Christian Van Thillo, CEO van De Persgroep: "Het doel is een bedrijf van de toekomst te creëeren. We willen op de meest kwaliteitsvolle manier actief zijn met human resources management. De markt heeft behoefte aan service met een hoge standaard. VNU Media is een bedrijf met een digitale focus, beschikt over toptechnologie en heeft een frisse ambitie. Met Tweakers halen we bovendien een snelgroeiende site in huis die toonaangevend is in de markt van ICT en consumenten elektronica. We zijn trots dat we dit mogen doen. VNU Media is een schitterende toevoeging aan ons portfolio in Nederland en België''.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers