Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Magazine PARK stoptHet doek valt voor het jonge blad Park Magazine. De uitgever en de redactie hebben na minder dan een jaar besloten de stekker uit de journalistieke glossy te trekken. Het tijdschrift presteerde niet zoals verwacht.


Het was de bedoeling dat het blad langer de tijd zou krijgen om een plaatsje te bemachtigen in de tijdschriftenmarkt. "De langere aanlooptijd die Park nodig blijkt te hebben is de titel in de huidige crisistijd niet gegeven", meldt de uitgeverij.

 

Hoofdredacteur Marie Nanette Schaepman baalt van het besluit. "We wilden natuurlijk meer tijd", zegt ze tegen Novum Nieuws. "We hebben er echt alles aan gedaan. Dat het einde nu toch gekomen is, is heel frustrerend."

 

De bladenmaakster had het gevoel dat Park op een keerpunt was gekomen en meer adverteerders begon te trekken. "Het blad had in een andere tijd moeten ontstaan."

Van een doorstart lijkt voorlopig ook geen sprake. De gesprekken 'met verschillende partijen' hebben nog niets opgeleverd, geeft Schaepman toe. "We moeten nu even pas op de plaats maken."

 

In zijn korte bestaan waren bij het blad veel bekende namen betrokken, onder wie Jan Jaap van der Wal, Leon Verdonschot en Eric Smit. BN'ers als Paul Verhoeven, Theo Maasssen en Eva Jinek sierden de covers van het blad.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus